PRODUCȚIE PANOURI PENTRU GENERATOARE

De la 6kva până la 1000kVA, toate soluțiile pentru aplicații industriale, comerciale sau private.

PRODUCȚIE PANOURI PENTRU GENERATOARE


PENE DE CURENT LA CASA TA?

Folosind panoul CONECT, puteți conecta un generator portabil ieftin la casa dvs. Cu câțiva bani puteți rezolva problemele de întrerupere.

Puteți conecta un generator portabil ieftin la casa

PANOU AUTOMATIZARE GENERATOR PENTRU CASA

ATS CONECT este cea mai avansată şi compactă soluţie pentru controlul şi monitorizarea unui grup electrogen în standby sau portabil. Puterea controlată de acest panou este de 6kVA si 230Vac conectat la o singură fază. Este alegerea ideala pentru case şi vile unde puteţi deţine controlul deplin asupra serviciilor de electricitate. Caracasa din plastic garantează un nivel de protecţie de tip IP65 datorită izolării de mediul inconjurator. Există nenumărate configurații pentru a conecta un generator pentru casă. Evident că avem nevoie de un panou electric (mai exact un panou AAR care înseamnă ANCLANȘARE AUTOMATA A REZERVEI) care separă în mod automat distribuția publică de la sistemul dvs. atunci când generatorul funcționează.


PANOU ATS PENTRU GENERATOR PORTABIL SAU STATIONAR

PANOU ATS PENTRU GENERATOR PORTABIL SAU STATIONAR

Panourile de tip CONECT funcţionează cu motoare pe benzină, gaz sau diesel. Panoul conect eşte simplu de utilizat şi proiectat pentru a funcţiona mulţi ani. Aceste panouri sunt usor de interfaţat, cu grupuri electrogene monofazate cu pornire electrică sau portabile.

349€

Transport şi TVA inclus, garanție de 10 ani

suport

0721 241 361

Pentru plată în Lei, TVA-transport inclus, țrimiteți comanda prin mail la bernini@bernini-design.ro


Panoul este ușor de conectat la sistemul dumneavoastră electric. Vă recomandăm întotdeauna să solicitați conexiunile unui electrician calificat.

Panoul CONECT este un panou automatizare generator de curent avansat și compact de transfer automat de sursă. Este alegerea ideală pentru un generator de uz casnic tip portabil sau stationar. Acest panou de control este foarte ușor de instalat cu ajutorul unui specialist. Noi asigurăm suportul necesar. Instalarea este simplă fără a expune cablurile la vedere.


CUM ALEGEM SI INTRETINEM UN GENERATOR DE CURENT


Puteți ține panoul în priză, pentru situații de urgență sau îl puteți declanșa manual. Panoul de automatizare generator ATS CONECT este singurul produs de pe piață care ajută generatorul să fie utilizat pentru uz casnic. Acesta, fiind conceput pentru uz casnic, are o performanță superioară față de oricare produs din aceiași categorie. Având o putere de încărcare a bateriei de 1 Amp poate fi conectat la orice generator cu pornire electrica.

ATS CONECT PANOU DE COMANDA

 

[1] DECODAREA INDICATOARELOR   [2] MANERUL DE SELECTARE  [3] INDICATORUL DE RETEA MOD BYPASS   [4] INDICATORUL DE RETEA MOD ATS    [5] INDICATORUL DE GENERATOR   [6] INDICATORUL DE ALARMA  [7] DECODAREA ALARMELOR   [8] INDICATORUL DE SARCINA


CUM CONECTAM UN GENERATOR DE CURENT LA O CASA?

CUM CONECTAM UN GENERATOR DE CURENT LA O CASA?

 COMANDA ONLINE UN GENERATOR DE CURENT D6000. ESTE CONSIDERATA  SOLUȚIE OPTIMĂ, ASIGURÂND ENERGIA ELECTRICĂ NECESARĂ UNEI LOCUINȚE,


PANOURI DE AUTOMATIZARE GENERATOARE

15KVA-160KVA

PANOUL ATS 40KVA TRIFAZAT VEDERE INTERNĂ

PANOUL ATS VEDERE INTERNĂ

Panoul detectie automată a defecţiunilor de REŢEA  de tip BE242 este alegerea ideală când avem de controlat un grup electrogen care este conectat în configuraţie de "urgență". Panoul de control echipat cu controler electronic de tip  Be242 gestionează în mod automat conexiunea dintre SARCINĂ şi REŢEA sau GENERATOR.


CE FEL DE GRUP ELECTROGEN POATE FI CONECTAT?

Be242 este complet programabil. Cu această opțiune puteți conecta orice tip de motor și generator. Puteți utiliza grupuri electrogene la mâna a doua sau grupuri electrogene avansate echipate cu controler electronic.

Cumpărați un generator la mâna a doua

 

Pentru a obține o pornire și o oprire automată, motorul dumneavoastră trebuie să fie prevăzut cu pornire electrică. Dacă motorul dispune doar de o pornire cu cheia, trebuie să utilizați două relee pilot suplimentare.

cum conectam un generator la un panou ATS

Panoul de control al generatorului conţine un încărcător de baterie şi un set de plăci electronice dotate cu relee de putere care se conectează în mod direct cu motorul. Controlerul Be242 este setat să controleze Contactorii de putere. Mărimea contactorilor, capacitatea acestora şi secţiunea cablurilor definesc Puterea Nominală a panoului. Regleta de conexiuni şi conectorii asigură conectarea tuturor componentelor. Panoul este cofecţionat din oţel acoperit cu răşină industială de înaltă rezistenţă. Oferim 3 ani garanţie.


ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

 TRIFAZAT+N 15-60KVA

Utilizând contactoarele, veți obține cele mai bune performanțe în ceea ce privește protecția sarcinii dvs. împotriva unor potențiale probleme legate de calitatea rețelei.

400V 15kVA-60kVA

Din păcate, această tehnologie este foarte scumpă. Din acest motiv, limităm oferta acestor produse la 60kVA. Peste această putere, vă recomandăm să folosiți soluția cu întrerupătoare motorizate. În cazul în care aveți nevoie de panouri cu contactoare de peste 60kVA, vă rugăm să ne contactați. Vă vom face cea mai bună ofertă.

KVA/Ac1 Price cm kg
15/32A 792€ 50x40x21 14
25/45A 877€ 60x40x25 16
40/63A 1086€ 70x50x25 22
60/100A 1403€ 70x50x25 28

PANOU TIP Be242

CONFIGURAȚIA STANDARD

Încărcător de baterie automat: 12V/2A sau 24V/5A

Placa cu relee este inclusă pentru conectarea cu motoare standard

Uşor de conectat cu orice Motor sau Grup Electogen de pe piaţă

Puterea Nominală cuprinsă între: 30kVA-160kVA

Tensiunea Nominală: 400V -Configuraţie: 3faze+neutru

Conectica: reglete de conexiuni şi conectori

Contactori interblocaţi electric si mecanic

Buton pentru oprire de urgenţă montat pe panoul frontal

 ACHIZIȚI ON LINE PANELUL ATS
15kVA Be242

792€

Inverseur De Source Triphasé Automatique 15kVA


TIMPUL MEDIU DE LIVRARE ESTE DE 15 ZILE DE LA CONFIRMAREA PLĂȚII. PREȚUL INCLUDE TAXELE ȘI COSTURILE DE LIVRARE.

SUPPORT

bernini@bernini-design.ro

+40 721 241 361


25kVA Be242

Inverseur De Source Triphasé Automatique 25kVA

877€


SCHEMA AUTOMATIZARE GENERATOR TRIFAZAT TIP BE242

După cum puteți vedea din scheme, controlerul Be242 are mai multe intrări-ieșiri programabile. In acest fel puteti conecta orice tip de motor si generator. Panoul foloseste transformatoare de curent, de dimensiuni adecvate, pentru a va permite protectia sarcinii. Panourile de dimensiuni de 15kva si 25kVA, fiind de putere mica, nu prezinta intreruptoare interne. Doar întreruptoarele de peste 25kVA protejează firele de ardere în cazul scurtcircuitelor.

SCHEMA PANOU ATS AUTOMATIZARE GENERATOR TRIFAZAT

VARIANTA CU COMUTATOR DE TRANSFER MOTORIZAT DE SARCINĂ 80-160KVA

COMUTATOR DE TRANSFER MOTORIZAT DE SARCINĂ

TRIFAZAT+N

125A-250A

Atunci când aveți nevoie de o putere mare, singura soluție practică este de a utiliza panouri cu întrerupătoare motorizate. În acest caz, este mai importantă puterea decât flexibilitatea. Puteți obține flexibilitatea și precizia protecțiilor prin conectarea unor panouri mai mici care să controleze sarcinile delicate.

KVA/Ac1 Price cm kg
80/125A 1200€ 80x60x30 34
100/150A 1400€ 80x60x30 38
130/200A 1630€ 80x60x30 44
160/250A 1880€ 80x60x30 48

CUM SĂ UTILIZAȚI PANOUL ATS

Indiferent de tehnologia de comutare internă, contactori sau motorizată, instrucțiunile sunt foarte simple. Apăsați butonul MANUAL pentru a controla manual toate funcțiile.

Prin apăsarea butonului KM puteți transfera sarcina la rețeaua electrică.

Prin pornirea motorului și apăsarea butonului KG, transferați sarcina către generator.

Apăsați butonul AUTO pentru a permite controlerului Be242 să efectueze toate operațiunile în mod automat.


BERNINI DESIGN SRL

Calea Chişinăului 32A 

700177 Iaşi

VAT RO31228395  -

 J22/275/2013

bernini@bernini-design.ro

 0721 241 361


Condiţiilor de vânzare ale firmei Bernini Design SRL

Aceste condiţii se aplică produselor achiziţionate de dumneavoastră de la Bernini Design, pe acest website sau prin departamentul nostru de marketing. În cazul în care există un acord bilateral între Bernini Design şi un client cu privire la achiziţionarea produselor, se vor aplica condiţiile acelui contract.

Preţurile

Preţurile produselor Bernini Design sunt indicate pe site-ul web şi vor fi trecute în factura proforma sau în confirmarea comenzii. Preţurile indicate pe site-ul web nu includ TVA, taxa de transport şi orice alte taxe aplicabile. Acestea sunt plătibile de către client în plus faţă de preţul afişat pe site şi vor putea fi menţionate separat pe factură. În cazul în care clientul este scutit de taxe, acesta trebuie să furnizeze către Bernini Design un certificat sau documente valabile care atestă scutirea. Preţurile se pot modifica fără notificare prealabilă. Pentru achiziţiile pe teritoriul României, se acceptă plata în lei.

Condiţii de plată

Plata produselor Bernini Design va trebui efectuată înainte de expediere, sau, în cazul în care s-a convenit în scris, la termenul menţionat pe confirmarea comenzii. Plata se va face în contul Bernini Design indicat în factura proformă. Detaliile bancare pot fi modificate din când în când. Achiziţiile prin intermediul site-ului web sunt efectuate cu PayPal. Acceptăm plăţi în dolari sau euro.

Schimbarea produselor

Schimbarea produselor este posibilă după ce clientul plasează comanda, dar înainte ca Bernini Design să le expedieze. Clientul va trebui să plătească diferenţa înaintea expedierii. În cazul în care plata depăşeşte valoarea facturii, Bernini Design va vira diferenţa în termen de 30 de zile, în situaţia în care clientul oferă toate informaţiile necesare viramentului bancar.

Transportul produselor

Bernini Design va expedia produsele la adresa clientului care va fi indicată pe confirmarea comenzii. În cazul în care nu este specificată data livrării, aceasta se va face în termen de 10 zile de la data plăţii. Clientul va trebui să indice numărul de telefon, adresa completă şi numele persoanei responsabile de primirea mărfurilor. Bernini Design nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere (inclusiv pierderea de profit), costuri, daune sau cheltuieli cauzate, direct sau indirect, de către orice întârziere în livrarea produselor. Bernini Design va fi răspunzătoare pentru nelivrarea produselor numai în cazul în care clientul oferă o notificare scrisă către noi în termen de 14 zile de la data la care produsele ar fi fost livrate, în cursul normal al evenimentelor.

Recepţia produselor

Recomandăm clienţilor să inspecteze produsul pentru a identifica orice ambalaj lipsă sau deteriorat, şi să informeze Bernini Design de orice probleme care ar fi evidente sau rezonabile privind inspecţia şi testarea produselor în termen de 30 de zile de la data livrării lor. Dacă defectul sau eroarea se va evidenţia  în decurs de 30 de zile de la data livrării, clientul va notifica Bernini Design în scris şi va pretinde servicii de garanţie. În acest caz Bernini Design va repara sau va schimba produsul.

Refuzul expedierii

În cazul în care, pentru orice motive, clientul nu acceptă expedierea produselor atunci când acestea sunt gata, sau Bernini Design se află în imposibilitatea de a expedia produsele la timp deoarece clientul nu a oferit instrucţiuni adecvate, documente, licenţe sau autorizaţii, atunci produsele vor fi considerate ca fiind livrate, riscul trecând la client iar Bernini Design poate stoca produsele până la livrarea efectivă şi clientul va fi responsabil pentru toate costurile şi cheltuielile suplimentare aferente depozitării şi asigurării.

Politica şi reguli vamale europen

Clienţii vor lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design sunt supuse regulilor vamale europene şi legilor de control a exporturilor şi pot fi livrate sau transmise în ţările din afara Europei sau în afara graniţelor în care se află acestea. În conformitate cu aceste legi şi regulamente, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, închiriate sau transmise în alt mod către clienţi sau ţări care sunt restricţionate. În plus, produsele Bernini Design nu pot fi vândute, transmise sau folosite de către utilizatori implicaţi în activităţi legate de arme de distrugere în masă, inclusiv activităţi legate de proiectarea, dezvoltarea, producţia sau utilizarea de echipamente nucleare sau arme. Clientul este de acord să respecte aceste legi şi reglementări.

Aplicaţii cu risc ridicat

Clientul va lua la cunoştinţă faptul că produsele Bernini Design nu sunt concepute sau destinate utilizării în medii periculoase ce necesită performanţe în condiţii de risc, în exploatarea instalaţiilor nucleare, navigare aeriană sau sisteme de comunicaţii, controlul traficului aerian, sisteme de armament, maşini de susţinere a vieţii, sau orice altă aplicaţie în care eroarea utilizării inadecvate a unui produs Bernini Design ar putea duce direct la deces, vătămare corporală sau daune fizice severe sau distrugere a proprietăţii. Bernini Design declină orice garanţie de potrivire expresă sau implicită pentru activităţi sau aplicaţii cu risc ridicat.

 

Scroll to Top